February 09 2010 10:34:45
Меню
· SEO
· Статии
· Форум
· Търсене
· Нуждаете се от SEO
· Контакт с нас
· SEO портфолио
спонсор
Лаптопи |Netbook | Smartphones| Аксесоари Лаптоп
На линия
· Гости на линия: 4

· Регистрирани на линия: 0

· Общо регистрирани: 1,002
· Най новите членове: MrsGoodie
Теми от форума
ПОследни теми
· Създаване на онлайн ...
· source-bg.info
· Спам по Скайп
· Моите 2 сайта
· Блогове с dofollow л...
Горещи теми
· Avtorentacar запи... [51]
· Тук може да питат... [23]
· Безплатен хостинг... [22]
· Как да печелим по... [20]
· Оптимизация на PH... [18]
SEO линкове
SEO Guy
SEO България
Оптимизация за търсачки
Freelancer bg
name
Преглед на тема
 Отшечатай темата
Оптимизация на PHP Fusion за търсачки
freshman
#1 Отпечатай темата
Публикувано на 14-12-2007 14:19
Спамер

Публикации: 0
Присъединил се на: 01.01.70

За цялостна Оптимизация е трудно да се говори , но поне днес оправих грозните еднотипни заглавия (titles) на PHP Fusion ,mod-а който съм поставил променя тайтълите , описанието и ключовите думи . Този модул може да свалите от тук
Ето стъпките , които трябва да предприемете след свалянето на архива .
Стъпка 1: направете копие на файла subheader.php в руут директорията .

Стъпка 2:Качете seo_tags_include.php в includes директорията на вашата инсталация на PHP Fusion.

Стъпка 3:Качете файла subheader.php , който се намира в архива и потвърдете че искате да заместите стария файл с новия .

След тези кратки операции , може да проверите дали всичко в вашата версия работи .
Редактирано от admin на 15-12-2007 14:37

admin
#2 Отпечатай темата
Публикувано на 15-12-2007 12:40
Сайт админ

Публикации: 27
Присъединил се на: 01.12.08

Добавките , които направих освен направеното от freshman , са следните .
-Премахнах логото и там са ключовите думи Оптимизация за търсачки и seo за , които ще се борим .
-В хедъра се изписва мястото където сме в момента с H1 таг
-всяка тема , страница е със H2 таг над съдържанието и H3 таг след него
-форума е направен на същия принцип, като целта е title , keywords , h1,h2,h3 да са с сходно име като това на съдържанието . Добавени са линкове на вътрешните страници с стринга Оптимизация за търсачки .
Редактирано от admin на 15-12-2007 14:35

admin
#3 Отпечатай темата
Публикувано на 15-12-2007 15:17
Сайт админ

Написах и скрипт , който да прави Болд всички думи от заглавието на темата да се болдват автоматично във форума .Ето пример
Това Оптимизация на PHP Fusion за търсачки
и това Оптимизация на PHP
и това PHP Fusion за търсачки
са написани без болд в съобщението, но се преправят на принтване .

П.С : само думите над 2 символа стават болд .
Редактирано от admin на 15-12-2007 15:19

CrAzY-MaST
#4 Отпечатай темата
Публикувано на 15-12-2007 18:25
Спамер

ако имаше нещо подобно и за Joomla щях да се зарадвам много Smile
трябва да потърся тези дни

freshman
#5 Отпечатай темата
Публикувано на 15-12-2007 18:31
Спамер

ами трябва сам да си направиш повечето работи и тук , тоя мод добавя само тайтъл и дескрипшън .

admin
#6 Отпечатай темата
Публикувано на 15-12-2007 18:35
Сайт админ

Така е , този модул го използвах да взимам заглавията на статии , новини , форум теми и т.н и ги използвам в скрипта , който ще го опиша как работи .
Надявам се Гугъл да ни индексира с новите Заглавия и съдържанието да се ранкне по добре в Гугъл и други търсачки . Но като цяло PHP Fusion е доста лесен за промяна , жалко че не са добавили модули като във WP които да оправят тия пропуски в Fusion-а

admin
#7 Отпечатай темата
Публикувано на 16-12-2007 18:25
Сайт админ

С радост ще споделя днешното ми натъкване , че Гугъл е захапал новите страници и днес по думите PHP Fusion themes бяхме на първа страница 8мо място в google.bg , думите са с доста конкуренция към 2 милиона и нещо . Но аз се надявам , че това е началото и скоро ще бъдем кроулнати от бота на цялото ни съдържание .
Редактирано от admin на 17-12-2007 00:48

admin
#8 Отпечатай темата
Публикувано на 29-12-2007 10:29
Сайт админ

за сега резултатите от онпейдж оптимизирането са задоволителни и по доста ключови думи свързани с php fusion и оптимизация за сайтове сме на челни места . Естествено трябва още много време до крайните резултати т.е. Гугъл да останови какво е ценно и да остави резултатите в предни позиции , защото често изстрелва резултати в челото и после ги праща в девета глуха Smile

seoblogger
#9 Отпечатай темата
Публикувано на 31-12-2007 18:00
Спамер

добре сте го направили , аз ползвах Php fusion , но оптимиацията му по дефоулт е доста куца , но с тия промени бих се замислил при следващ проект дали да не го ползвам. Малко ме дразнят и темите за него . Шрифтовете са супер дребни

admin
#10 Отпечатай темата
Публикувано на 01-01-2008 14:14
Сайт админ

seoblogger добре дошъл в нашия форум и сайт приятно изкарване в princrease.com енцикплопедията за Оптимизация за търсачки

seoblogger
#11 Отпечатай темата
Публикувано на 01-01-2008 14:44
Спамер

Благодаря за топлото посрещане , радвам се че намерих сайтчето Ви сега и се надявам да допринеса за развитието му и да обменим повече добри стратегии и да си помагаме .

seomir
#12 Отпечатай темата
Публикувано на 03-01-2008 21:46
Спамер

Всичко ми харесва , сайтчето е много добро , но ми се иска да има повече инфо за SEO оптимизация и такива работи . За афилиейт програми и такива глупости има толкова много други сайтове , но според мен информацията за SEO в бг пространството е доста оскъдно . Трябва да има повече такива теми та оптимизиране на различни CMS-и .
п.С сори ако съм малко груб , но е само съвет

admin
#13 Отпечатай темата
Публикувано на 04-01-2008 11:01
Сайт админ

Добре дошъл seomir радвам се да те видя сред нас . Относно поста ти съм съгласен и ще насочим всичкото си внимание над темите свързани с Оптимизация за търсачки , Page Rank и такива теми . Все пак не може да се мине без малко програмиране , правене на пари , нали всички ние правим SEO главно за пари , а не за слава Smile

#14 Отпечатай темата
Публикувано на 21-01-2008 17:15
Спамер

Публикации:

seomir писа:Трябва да има повече такива теми та оптимизиране на различни CMS-и .
Проблемът е, че не може да "покриеш" всички ЦМС и да работиш върху онпейдж оптимизацията им. Просто има няколко системи, които наистина са направени за СЕО, като уърдпрес. Ако не ме мързи ще пусна малко съвети за СЕО на пхпББ2.

admin
#15 Отпечатай темата
Публикувано на 21-01-2008 17:58
Сайт админ

Може би всяка CMS система става за SEO, но трябва да се организират добре нещата да се променят файлове и човек трябва да има понякога добри познания в PHP и MySQL . Вярно че има CMS-и с добър и по-лош код,а сигурно има и такива,които са с фреймове и там почти всеки друг CMS ще е по-добър.PHP fusion също беше доста смотан откъм seo оптимизиране , нямаше елементарните неща, но лека полека след този мод и още няколко промени нещата си идват на мястото. А относно статията ти за PHPBB ще бъде прекрасно ако ни поднесеш тоя подарък, тази система се използва от сигурно 40% и повече от форумите.

#16 Отпечатай темата
Публикувано на 25-01-2008 18:08
Спамер

Публикации:

Какво да ви правя Wink. ето 10 съвета за оптимизация на phpBB 2

oXteR
#17 Отпечатай темата
Публикувано на 23-02-2008 19:52
Спамер

Имам проблем като напиша на БГ ми излизат ?????? Frown

admin
#18 Отпечатай темата
Публикувано на 24-02-2008 11:00
Сайт админ

Малко повече инфо : 1 поддържа ли сървъра ти кирилишки енкодинг, какъв енкодинг ползваш, по какъв начин си направил mod_rewrite-a, ползваш ли url_encode и тези ??? в url-то ли ги получаваш?

oXteR
#19 Отпечатай темата
Публикувано на 24-02-2008 13:38
Спамер

АДмин пиши на скайп to6o_66 да се разбереме че така в форума няма да стане нищо ще съм ти много благодарен Grin

Прехвърли се във форум:
Последни статии
· Контекстна реклама с...
· Използвай Google пра...
· Къде да направим бло...
· Как да създадем най-...
· BOLLYDREAM COFFEE
Вход
Потребител

Парола

Не сте регистрирани?
Натиснете тук за регистрация.

Забравена парола?
Натиснете тук за нова.
ЧАТ
Трябва да влезате за да пуснете съобщение.

Няма съобщения.
Страницата се зареди за 1.03 секунди 1,420,789 уникални посещения