|
Оптимизация на PHP Fusion за търсачки
|
| freshman |
Публикувано на 14-12-2007 13:19
|
Спамер

Публикации: 0
Присъединил се на: 01.01.70
|
За цялостна Оптимизация е трудно да се говори , но поне днес оправих грозните еднотипни заглавия (titles) на PHP Fusion ,mod-а който съм поставил променя тайтълите , описанието и ключовите думи . Този модул може да свалите от тук
Ето стъпките , които трябва да предприемете след свалянето на архива .
Стъпка 1: направете копие на файла subheader.php в руут директорията .
Стъпка 2:Качете seo_tags_include.php в includes директорията на вашата инсталация на PHP Fusion.
Стъпка 3:Качете файла subheader.php , който се намира в архива и потвърдете че искате да заместите стария файл с новия .
След тези кратки операции , може да проверите дали всичко в вашата версия работи .
Редактирано от admin на 15-12-2007 13:37 |
| |
|
|
| admin |
Публикувано на 15-12-2007 11:40
|
Сайт админ

Публикации: 28
Присъединил се на: 01.12.08
|
Добавките , които направих освен направеното от freshman , са следните .
-Премахнах логото и там са ключовите думи Оптимизация за търсачки и seo за , които ще се борим .
-В хедъра се изписва мястото където сме в момента с H1 таг
-всяка тема , страница е със H2 таг над съдържанието и H3 таг след него
-форума е направен на същия принцип, като целта е title , keywords , h1,h2,h3 да са с сходно име като това на съдържанието . Добавени са линкове на вътрешните страници с стринга Оптимизация за търсачки .
Редактирано от admin на 15-12-2007 13:35 |
| |
|
|
| admin |
Публикувано на 15-12-2007 14:17
|
Сайт админ

|
Написах и скрипт , който да прави Болд всички думи от заглавието на темата да се болдват автоматично във форума .Ето пример
Това Оптимизация на PHP Fusion за търсачки
и това Оптимизация на PHP
и това PHP Fusion за търсачки
са написани без болд в съобщението, но се преправят на принтване .
П.С : само думите над 2 символа стават болд .
Редактирано от admin на 15-12-2007 14:19 |
| |
|
|
| CrAzY-MaST |
Публикувано на 15-12-2007 17:25
|
Спамер

|
ако имаше нещо подобно и за Joomla щях да се зарадвам много 
трябва да потърся тези дни |
| |
|
|
| freshman |
Публикувано на 15-12-2007 17:31
|
Спамер

|
ами трябва сам да си направиш повечето работи и тук , тоя мод добавя само тайтъл и дескрипшън . |
| |
|
|
| admin |
Публикувано на 15-12-2007 17:35
|
Сайт админ

|
Така е , този модул го използвах да взимам заглавията на статии , новини , форум теми и т.н и ги използвам в скрипта , който ще го опиша как работи .
Надявам се Гугъл да ни индексира с новите Заглавия и съдържанието да се ранкне по добре в Гугъл и други търсачки . Но като цяло PHP Fusion е доста лесен за промяна , жалко че не са добавили модули като във WP които да оправят тия пропуски в Fusion-а |
| |
|
|
| admin |
Публикувано на 16-12-2007 17:25
|
Сайт админ

|
С радост ще споделя днешното ми натъкване , че Гугъл е захапал новите страници и днес по думите PHP Fusion themes бяхме на първа страница 8мо място в google.bg , думите са с доста конкуренция към 2 милиона и нещо . Но аз се надявам , че това е началото и скоро ще бъдем кроулнати от бота на цялото ни съдържание .
Редактирано от admin на 16-12-2007 23:48 |
| |
|
|
| admin |
Публикувано на 29-12-2007 09:29
|
Сайт админ

|
за сега резултатите от онпейдж оптимизирането са задоволителни и по доста ключови думи свързани с php fusion и оптимизация за сайтове сме на челни места . Естествено трябва още много време до крайните резултати т.е. Гугъл да останови какво е ценно и да остави резултатите в предни позиции , защото често изстрелва резултати в челото и после ги праща в девета глуха  |
| |
|
|
| seoblogger |
Публикувано на 31-12-2007 17:00
|
Спамер

|
добре сте го направили , аз ползвах Php fusion , но оптимиацията му по дефоулт е доста куца , но с тия промени бих се замислил при следващ проект дали да не го ползвам. Малко ме дразнят и темите за него . Шрифтовете са супер дребни |
| |
|
|
| admin |
Публикувано на 01-01-2008 13:14
|
Сайт админ

|
seoblogger добре дошъл в нашия форум и сайт приятно изкарване в princrease.com енцикплопедията за Оптимизация за търсачки |
| |
|
|
| seoblogger |
Публикувано на 01-01-2008 13:44
|
Спамер

|
Благодаря за топлото посрещане , радвам се че намерих сайтчето Ви сега и се надявам да допринеса за развитието му и да обменим повече добри стратегии и да си помагаме . |
| |
|
|
| seomir |
Публикувано на 03-01-2008 20:46
|
Спамер

|
Всичко ми харесва , сайтчето е много добро , но ми се иска да има повече инфо за SEO оптимизация и такива работи . За афилиейт програми и такива глупости има толкова много други сайтове , но според мен информацията за SEO в бг пространството е доста оскъдно . Трябва да има повече такива теми та оптимизиране на различни CMS-и .
п.С сори ако съм малко груб , но е само съвет |
| |
|
|
| admin |
Публикувано на 04-01-2008 10:01
|
Сайт админ

|
Добре дошъл seomir радвам се да те видя сред нас . Относно поста ти съм съгласен и ще насочим всичкото си внимание над темите свързани с Оптимизация за търсачки , Page Rank и такива теми . Все пак не може да се мине без малко програмиране , правене на пари , нали всички ние правим SEO главно за пари , а не за слава  |
| |
|
|
|
Публикувано на 21-01-2008 16:15
|
Спамер

Публикации:
|
seomir писа:Трябва да има повече такива теми та оптимизиране на различни CMS-и . Проблемът е, че не може да "покриеш" всички ЦМС и да работиш върху онпейдж оптимизацията им. Просто има няколко системи, които наистина са направени за СЕО, като уърдпрес. Ако не ме мързи ще пусна малко съвети за СЕО на пхпББ2. |
| |
|
|
| admin |
Публикувано на 21-01-2008 16:58
|
Сайт админ

|
Може би всяка CMS система става за SEO, но трябва да се организират добре нещата да се променят файлове и човек трябва да има понякога добри познания в PHP и MySQL . Вярно че има CMS-и с добър и по-лош код,а сигурно има и такива,които са с фреймове и там почти всеки друг CMS ще е по-добър.PHP fusion също беше доста смотан откъм seo оптимизиране , нямаше елементарните неща, но лека полека след този мод и още няколко промени нещата си идват на мястото. А относно статията ти за PHPBB ще бъде прекрасно ако ни поднесеш тоя подарък, тази система се използва от сигурно 40% и повече от форумите. |
| |
|
|
|
Публикувано на 25-01-2008 17:08
|
Спамер

Публикации:
|
Какво да ви правя . ето 10 съвета за оптимизация на phpBB 2 |
| |
|
|
| oXteR |
Публикувано на 23-02-2008 18:52
|
Спамер

|
Имам проблем като напиша на БГ ми излизат ??????  |
| |
|
|
| admin |
Публикувано на 24-02-2008 10:00
|
Сайт админ

|
Малко повече инфо : 1 поддържа ли сървъра ти кирилишки енкодинг, какъв енкодинг ползваш, по какъв начин си направил mod_rewrite-a, ползваш ли url_encode и тези ??? в url-то ли ги получаваш? |
| |
|
|
| oXteR |
Публикувано на 24-02-2008 12:38
|
Спамер

|
АДмин пиши на скайп to6o_66 да се разбереме че така в форума няма да стане нищо ще съм ти много благодарен  |
| |
|