February 09 2010 15:10:01
Меню
· SEO
· Статии
· Форум
· Търсене
· Нуждаете се от SEO
· Контакт с нас
· SEO портфолио
спонсор
Лаптопи |Netbook | Smartphones| Аксесоари Лаптоп
На линия
· Гости на линия: 7

· Регистрирани на линия: 1
richardw

· Общо регистрирани: 1,003
· Най новите членове: parsprototto
Теми от форума
ПОследни теми
· Създаване на онлайн ...
· source-bg.info
· Спам по Скайп
· Моите 2 сайта
· Блогове с dofollow л...
Горещи теми
· Avtorentacar запи... [51]
· Тук може да питат... [23]
· Безплатен хостинг... [22]
· Как да печелим по... [20]
· Оптимизация на PH... [18]
SEO линкове
SEO Guy
SEO България
Оптимизация за търсачки
Freelancer bg
name
Преглед на тема
 Отшечатай темата
SEOContest2008
admin
#1 Отпечатай темата
Публикувано на 10-02-2008 22:22
Сайт админ

Публикации: 27
Присъединил се на: 01.12.08

SEOContest2008 е състезание за SEO от английския сайт UK Webmaster World,SEOContest2008 започна на 9 февруари 2008.Местата за желаещите да участват са ограничени до 300. Аз започвам със закъснение да следя тази битка за SEOContest2008 и се надявам, че ще научим нещо добро от това състезание дори като не участваме.Дори да вземем участие и да използваме всички сили за усвояването на SEOContest2008 да сме на първа страница, едва ли ще успеем да се класираме на първо място или дори на първа страница с малко усилия, а усилията хвърляни за едно такова SEOContest2008 оптимизиране решихме да хвърлим в по-дълготрайни проекти, които в скоро време се надявам да ни донесат по-добри резултати, а и по-голяма доходност от наградата която е обявена от 1000$. Много разсъждавах дали има смисъл от това състезание точно сега да участваме и една едничка мисъл ме притеснява, а тя е ако Гугъл реши да си отмъщава на нас хората занимаващи се със SEO (което те почнаха вече) и започне да баннва всички участници и хора продаващи линкове към това явно състезание на бомбандиране на ботовете с линкове SEOContest2008-участието може да се превърне в кървава чистка, а и Гугъл ще могат да си го върнат на нас за цялото ни вмешателство в техните алгоритми - продаване на линкове,линкове без nofollow бакдоор страници и всичко останало.Може да се струвам параноик на някой, но едно такова състезание е идеалното място за разплата с всички SEOContest2008-участници. В състезанието което беше организирано от българския сео форум бяхме бомандирали индекса на гугъл с над 3 милиона страници с линкове и информация за яйца-мяйца. За мен лично ще представлява интерес, дали всичко ще протече нормално или ще се получи това мое предсказание. Ако си мислите, че страдам от параноя може и да сте прави, но след случката ми с желанието ми да напиша фалшива новина, че Гугъл е купила Яхуу след като разбрах за предложението от 44 милиарда от страна на Майкрософт към Яхуу.След броени дни това беше истина и акциите на Яхуу скочиха с 60%. Дано всичко протече нормално и да научим някой новости и похвати от цялото състезание за SEOContest2008.

#2 Отпечатай темата
Публикувано на 19-02-2008 16:31
Спамер

Публикации:
Присъединил се на: 01.01.70

Знам само, че след яйцата един от сайтовете ми изгуби доста СЕРП.

Viva, SEOContest2008!

admin
#3 Отпечатай темата
Публикувано на 19-02-2008 16:57
Сайт админ

Дано не се получат тези неща, за които говоря и ако всичко е наред може и от тук да пуснем някой линк към края на състезанието.

admin
#4 Отпечатай темата
Публикувано на 20-03-2008 01:02
Сайт админ

Хайде дано победи по-добрия оптимизация е SEOcontest2008

#5 Отпечатай темата
Публикувано на 20-03-2008 10:06
Спамер

Публикации:
Присъединил се на: 01.01.70

За съжаление вече е късно за каквито и да е действия.

Прехвърли се във форум:
Последни статии
· Контекстна реклама с...
· Използвай Google пра...
· Къде да направим бло...
· Как да създадем най-...
· BOLLYDREAM COFFEE
Вход
Потребител

Парола

Не сте регистрирани?
Натиснете тук за регистрация.

Забравена парола?
Натиснете тук за нова.
ЧАТ
Трябва да влезате за да пуснете съобщение.

Няма съобщения.
Страницата се зареди за 0.14 секунди 1,421,571 уникални посещения